Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage weert

Voor wie is een ontspanningsmassage bestemd? 

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. 

Waarom een ontspanningsmassage? 

 De redenen voor een ontspanningsmassage zijn erg uiteenlopend en verschillen van persoon tot persoon. De meerderheid van al diegenen die regelmatig zo’n massage laten uitvoeren zoeken ontspanning en willen in de eerste plaats hun stress verminderen. Stress kan de oorzaak zijn van de meest uiteenlopende gezondheidsklachten, zoals: 

  • Pijn en chronische pijn 
  • Stijve en pijnlijke spieren 
  • Alle soorten rugpijn 
  • Nek- en schouderklachten
  • Hoofdpijn en migraine 

Hou je meer van warmte dan heb ik ook nog Hot stone massage 

Door gladde warme basalt stenen masseer je het hele lichaam. Tijdens de massagebehandeling wordt gebruik gemaakt van het thermodynamisch effect van verwarmde stenen. De warmte dringt diep door in de spieren en botten. Een echte beleving voor lichaam en geest. Hier mee zorg je dat je spierspanning afneemt en je makkelijker kan ontspannen.

ontspanningsmassage

 

Hou je van warmte en een lekker ruikende massage,

dan heb ik kruidenstempels om mee de masseren

Wat is een kruidenstempel massage?

Een kruidenstempel massage is een massage uit Thailand, waarbij gebruik gemaakt wordt van kruidenstempels.
Een kruidenstempel is een warm bundeltje gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende werking hebben.

Tijdens deze behandeling worden de kruidenstempels in olie verwarmt. Hierdoor wordt een aangename geur verspreid die het wellness-effect verhoogt.

De aroma’s van de kruiden werken ook helend en ontspannend. Onze longen en neusslijmvliezen zijn erg gevoelig voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden. Behalve een ontgiftende massage is kruidenstempelmassage ook zeer ontspannend. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbele effect.

kruidestempel

Bamboemassage

Deze Bamboe massage is een behandeling met oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen, die gebaseerd zijn op de leer van de vijf energetische elementen: hout, vuur, aarde, water en metaal. Deze behandeling is door het gebruik van bamboestokken een stevige, doch ontspannen massage die doorwerkt op het gehele lichaam. Door te masseren met bamboestokken kan de masseur dieper behandelen, waardoor uw spierknopen verdwijnen en uw lichaam ontspant. Daarnaast geven deze stokken een kiezelzuur af, dat zorgt voor een ontgiftend effect.bamboe

Hot Bottle massage

De Flessen vormen een warmtebron die het lichaam laten ontspannen. Daarnaast heeft de warmte een helend effect omdat ze processen stimuleren waarmee toxines (afvalstoffen) afgevoerd worden. Door de combinatie van warmte en beweging ontspant het spierweefsel. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt hierdoor gestimuleerd. Emotionele en fysieke energie stroomt beter door.

Aroma touch behandeling

De AromaTouch™ Techniek is eenvoudig maar doeltreffend. Ik werken met de etherische oliën van dōTERRA en deze worden middels een vriendelijke aanraking langs de meridianen (energiebanen) in je lichaam en via de viscerale contactpunten van de rug tot de voeten zachtjes ingemasseerd. Door de zachte, ritmische aanraking, dringen de etherische oliën diep het weefsel binnen en geven ondersteuning daar waar het nodig is.

Het doel van deze techniek is om zowel het sympathische als parasympatische zenuwstelsel in evenwicht te brengen en daarmee het zelfhelende vermogen van het lichaam te ondersteunen en te versterken.

Een AromaTouch™ techniek behandeling duurt circa 45 minuten.

Aroma behandeling